KÍNÁLATUNK

Jelenlegi kínálatunkban 8 légvár, a fajátékok és az íjászat szerepel. Kérjük, tekintse meg a várainkról készült képeket és videókat a rendszeresen frissülő galériában is!

Légváraink technikai paraméterei:

Áramfelvétel: 230 Volt, 1700-2500 Watt, 11-16 Amper

A vár 1db folyamatos befúvású ventilátorral működik.

A felállításhoz karbantartott füves területre, illetve sima beton- vagy térkő burkolatra van szükség (kérjük jelezni).

Szállítási költség: Dunaszerdahelyen területén ingyenes, a környező településekre 0.70 Eur/km. Várainkat 5 órára és legkésőbb sötétedésig kölcsönözzük, amennyiben nem egyeztünk másképpen. Nyilvános rendezvényekre csak felügyelettel adjuk bérbe várainkat és játékainkat.

AFRIKA nagy csúszda

Folyamatosan változó kínálatunk új példája az AFRIKA csúszda, a 2020-as év újdonsága. Ez a légvár élénk színeivel és kedves állatos képeivel rögtön felkelti a gyerekek érdeklődését. Pár méteres mászás a létrán, utána egy gyors csúszás! A légvár védőhálója a gyerekek feje felett nemcsak árnyékolóként szolgál, hanem biztonságot is jelent, mivel meggátolja a gyerekeket abban, hogy szaltókat ugráljanak a vár tetejéről. A csúszdás légvár a nagyobb gyerekek kedvence, s ez egyben a legnagyobb váraink egyike, amely méretével emeli bármilyen rendezvény színvonalát.

AFRIKA nagy csúszda

Méretek: 8,2x4,6x6,7m

Szükséges alapterület: 10x5m

Max. megterhelés: 500 kg, max. 60 kg/gyerek

Max. kapacitás: 15 gyerek egy időben

Ajánlott kor: 3-14 év

Magánrendezvény: 120 Eur/nap

Nyilvános rendezvény: 170 Eur/nap

RED & BLUE ugrálóvár

Legújabb szerzeményünk 2020 újdonsága, egy ugrálóvár és egy kis csúszda tökéletes kombinációja. A gyerekek kedvükre ugrálhatnak, bolondozhatnak, „kitombolhatják“ magukat benne, mivel a légvár falai puhák és nem ütik meg magukat. Egyszóval minden gyereknek, aki tele van energiával, kitűnő szórakozást nyújt. Az ugrálóvár teljesen fedett, így véd az erős napsugarak, de a csepergő eső ellen is. Ajánljuk a fiatalabb korosztálynak születésnapi bulikra, kerti partikra és családi összejövetelekre, kisebb mérete miatt. Más várral kombinálva kiváló választás nyilvános rendezvényekre is.

RED & BLUE ugrálóvár

RED & BLUE ugrálóvár

Méretek: 4,8x5,8x3,5m

Szükséges alapterület: 6x6,5m

Max. megterhelés: 320kg, max. 40 kg/gyerek

Max. kapacitás: 8-10 gyerek egy időben

ajánlott kor: 2-10 év

Magánrendezvény: 75 Eur/nap

Nyilvános rendezvény: 110 Eur/nap

ÓCEÁN akadálypálya

Kettő az egyben – ugrálás és csúszkálás - ez a légvár kielégíti minden gyerek mozgásigényét! A gyerekek a bejáratnál felmásznak a lépcsőn, lecsúsznak a vár belsejébe, ahol kedvükre ugrálhatnak, majd kibújnak a vár másik végén. A vár mellett kívül futnak vissza a bejárathoz és kezdődik a móka elölről. Így folyamatosan futnak körbe-körbe, ezért ez a légvár nagyobb csoportoknak is alkalmas, az óvodai rendezvények kedvence. A légvár oldalait védőháló helyettesíti, ezért ideális baráti vagy családi összejövetelekre, ahol a felnőttek is pihenhetnek, szórakozhatnak szemüket a gyermeken tartva, még a vár belsejében is rájuk látnak. Az ugrálóvár teljesen fedett, ami véd az erős napsugarak, de a csepergő eső ellen is.

Óceán akadálypálya

Méretek: 7,7x3,9x3,5m

Szükséges alapterület: 9x5m

Max.megterhelés: 400 kg, max. 40 kg/gyerek

Max.kapacitás: 12 gyerek egy időben

Ajánlott kor: 2-10 év

Magánrendezvény: 85 Eur/nap

Nyilvános rendezvény: 130 Eur/nap

Szafari akadálypálya

Gyönyörű „SZAFARI” akadálypályánk várja a gyerekeket 2019-től! Ez a légvár kielégíti minden gyerek mozgásigényét! A gyerekek a vár egyik felén bebújnak a várba, megbirkóznak a felfújt akadályokkal, vagy csak ugrálnak a vár belsejében, utána felmásznak a lépcsőn és kicsúsznak a várból. A vár mellett visszafutnak a bejárathoz és kezdődik a móka elölről. A légvár oldalait védőháló helyettesíti, így a szülők állandóan szemmel tarthatják gyermekeiket, még a vár belsejében is. Az akadálypályák a „legmenőbb” váraink. Ez az ugrálóvár teljesen fedett, ami véd az erős napsugarak, de a csepergő eső ellen is.

Szafari akadálypálya

Méretei: hossz: 8.6m, szélesség: 3.5m, magasság: 3m

A felállításhoz szükséges alapterület: 10x4.5m

Maximum megterhelés: 400 kg, 40 kg/gyerek

Maximális kapacitás: 12 gyerek egy időben

Ajánlott kor: 2-10 év

Magánrendezvény: 95 Eur/nap

Nyilvános rendezvény: 140 Eur/nap

LUFIS csúszda

A Lufis csúszda kicsivel alacsonyabb és kevésbé meredek, mint nagy csúszdáink. Ezért ideális már az ovis korú gyerekeknek is, és méretei miatt otthoni rendezvényeken is könnyebben elfér. A csúszdás légvár a gyerekek kedvence, amit mostantól a legkisebbek is élvezhetnek.

Lufis csúszda

Méretei: hossz: 7,7m, szélesség: 3,9m, magasság: 3,5m

A felállításhoz szükséges alapterület: 9x5m

Maximum megterhelés: 500 kg, 50 kg/gyerek

Maximális kapacitás: 12 gyerek egyidőben

Ajánlott kor: 2-12 év

Magánrendezvény: 105 Eur/nap

Nyilvános rendezvény: 150 Eur/nap

GLADIÁTOR

E légvár elnevezése emlékeztet az ókori Róma gladiátoraira, akik életre-halálra küzdöttek. A mi arénánkba két gladiátor lép be, akik egy védőhabbal ellátott ”fegyverrel” mérkőznek meg egymással. Az győz, aki az ellenfelét ledönti a dobogóról. Ezt a várunkat nemcsak gyerekeknek, hanem harcos kedvű felnőtteknek is ajánljuk! :)

Gladiátor

GLADIÁTOR /csak nyilvános rendezvényre/

Méretek: 6x5m

Szükséges alapterület: 7x5m

Max. megterhelés: 200 kg, max. 100 kg/személy

Max. kapacitás: 2 személy egy időben

Ajánlott kor: 5-100 év

Bérleti díj nyilvános rendezvény: 115 Eur/nap

DAC ugrálóvár

A DAC egy ugrálóvár és egy kis csúszda tökéletes kombinációja híres focicsapatunk színeiben és logójával. A gyerekek kedvükre ugrálhatnak, bolondozhatnak, „kitombolhatják“ magukat benne, mivel a légvár falai puhák és nem ütik meg magukat. Egyszóval minden gyereknek, aki tele van energiával, kitűnő szórakozást nyújt. Ajánljuk a fiatalabb korosztálynak születésnapi bulikra, kerti partikra és családi összejövetelekre, mert kényelmesen elfér a legtöbb családi ház kertjében. Ez a légvár árnyékolóval ellátott, a gyerekekre nem tűz a nap. Más várral kombinálva kiváló választás nyilvános rendezvényekre is.

DAC ugrálóvár

Méretek: 4,6x5,2x3,8m

Szükséges alapterület: 5,5x6,5m

Max. megterhelés: 320kg, max. 40 kg/gyerek

Max. kapacitás: 8-10 gyerek egy időben

Ajánlott kor: 2-10 év

Magánrendezvény: 65 Eur/nap

Nyilvános rendezvény: 105 Eur/nap

DISNEY nagy csúszda

Ez a légvár élénk színeivel és kedves Disney-figurás képeivel azonnal felkelti a gyerekek érdeklődését. Pár méter mászás a létrán, utána egy gyors csúszás! A légvár védőhálója a gyerekek feje felett nemcsak árnyékolóként szolgál, hanem biztonságot is jelent, mivel meggátolja a gyerekeket abban, hogy szaltókat ugráljanak a vár tetején. A Disneys légvár a legnagyobb várunk egyike, amely méretével emeli bármilyen rendezvény színvonalát.

Disney nagy csúszda

Méretek: 8,2x4,6x6,7m

Szükséges alapterület: 10x5m

Max. megterhelés: 500kg, max. 60 kg/gyerek Max. kapacitás: 15 gyerek egy időben

Ajánlott kor: 3-14 év

Magánrendezvény: 120 Eur/nap

Nyilvános rendezvény: 170 Eur/nap